Forum dla każdego kto dyskutuje z głową:)
Administrator
Sport w telewizji, sport komercyjny, sport dla pieniędzy, co wy o tym myslicie? A co lubicie oglądac? Ja np. oglądam nałogowo Snookera( to taka odmiana bilarda)
snookera to tylko gram czasem na wp
a jeśli chodzi o oglądanie to oglądam prawie wszystko piłkę siatkowa , nożną, skoki narciarskie , lekkatletykę(głównie bieganie, skok w dal, w wzwyż i o tyczce), żużel, f1, wrc, boks( i wogóle sporty walki czy to judo czy tekwondoo) no i wszystko inne co wzbudza jakieś emocje i jest sportem
chociaż troche mnie wkuzają te stacje typu Polsat Sport, Polsat Sport Extra( <-- te mam ) i teraz jeszcze TvP Sport bo trzeba płacić żeby móc je oglądać a i tak 90% dnia lecą powtórki...
Administrator
Kanały ze sportem są banalne, no ile mozna?! Ale czasem sama lubie troche pooglądac mecze piłkarskie itp. Widze, ze sięna tym znasz Ja jednak wolę pozostac przy stwierdzeniu, że lepiej samemu uprawiac sport niz siedziec godzinami przed telewizorem i patrzec jak od godziny wynik jest 0:0
no ja zdecydowanie wolę sam pograć w piłkę niż oglądać jakis mecz albo w siatkówke, albo cokolwiek...
ale jak siedzę w domu i nie ma co robić to po co oglądać "M jak Miłość" jak mozna obejrzeć jakiś meczyk
(chociaż zależy co kto woli)
Administrator
Ja lubię czasem obejrzeć jakiś mecz ale jedynie Snookera lub Piłki Nożnej. Ostatnio, np. wciagnęła mnie rozgrywka TVN kontra SEJM. Za serialami tez nie przepadam Ale ewentualnie może być 'Na Wspólnej' (jedyny, który moim zdaniem da się oglądać) Najgorsze co może być to Moda Na Sukces ("Czy babcie dożyją ostatniego odcinka?" Ciekawe ile ich jest... ) Ale wracając do tematu SPORT to rzeczywiscie wiele sportowych rozgrywek i rywalizacji jest wciągających. Jedyne co mnie obrzydza to boks, bo co jest fajnego w okładaniu sie po ryjach?
co do meczu z tvn vs. sejm to oglądałem tylko kawałki bo nasi wtedy grali pierwszy mecz z bułgarią i wygrali 3:1
drugi zresztą też 3:1
świetne mecze ;>
a co do boksu... hymm... tez nie jestem jakimś tam fanem... ale jak nasi wlaczą to nawet lubie obejrzeć ogólnie to moim zdaniem boks jest najnudniejszym sportem walki
wole pooglądać tkd, albo judo
Administrator
Haha Kiedyś trenowałam Karate
To były piekne czasy ;P Teraz patrzę z gorszej perspektywy na słowo "Samoobrona"
A ja boksu nie znoszę i nic mnie do niego nie przekona
Administrator
serio serio, ale krótko niestety, ale czymś się tam mogę pochwalić kimona nie miałam nigdy, ale liczy sie fakt, że chodziłam
Sztuki walki to ja pare razy oglądałam na MTV
Administrator
3 letni i już karate? wow, niezle nikt ci nie podskoczy
Ja miałam wtedy z 12 lat i tak mało pamiętam, a byłam też na kilku treningach
Administrator
oj no przepraszam
To i tak nikt ci nie podskoczy
taki mały i już tam ćwiczył jakieś sztuki walki
Fajnie, fajnie
Tylko teraz to już chyba zupełnie nie wiesz co wy tam robiliscie co??
no jakbym wogóle pamiętał że kiedyś coś takiego robiłem jakby mi rodzice nie powiedzieli to bym nie wiedział
ale może gdzieś tam w podświadomości mi to zostało i w nagłych przypadkach może bym sobie przypomniał
Nowy
To jest jak jazda na rowerze, tego się nie zapomina:D Ja wczoraj trochę pograłem w bilard w Plazie, muszę Cię na to zabrać Jagódko! Czasem jest śmiesznie, np. Madzia zrobiła taki trik, którego nikt nie umiał powtórzyć sprawiła że biała bila idealnie przeskoczyła nad tą w którą celowała XD Ale było prawie jak na Eurosporcie;)